Hoe meld ik me aan voor een Zwangerfit training of FITSTART?
Dit kan via de verschillende aanmeldformulieren op de website.

Kan ik me voor meerdere trainingen tegelijk inschrijven of moet ik voor iedere aanmelding een ander formulier gebruiken?
Via de aanmeldformulieren Zwangerfit COMPLETE en Zwangerfit ADEMHALING & MINDSET is het ook meteen mogelijk om je voor andere trainingen aan te melden. Mocht je uitsluitend (of later) aan willen melden voor Zwangerfit CONTINU of Zwangerfit PARTNER kun je deze formulieren apart invullen. Aanmelden voor FITSTART gaat uitsluitend via een apart formulier.

Wat is het ‘instroomadvies’ voor Zwangerfit COMPLETE?
Wij adviseren voor deze training om in te stromen tussen de 18 en 26 weken van de zwangerschap

Wat is het ‘instroomadvies’ voor de BREATHE training?
Wij adviseren voor deze training om deel te nemen op het moment dat het voor jou goed voelt in de zwangerschap. Deelnemen tijdens je verlofperiode is ook prima haalbaar.

Wat is het ‘instroomadvies’ voor Zwangerfit CONTINU?
Wij adviseren voor deze training om in te stromen tussen de 10 en 36 weken van de zwangerschap

Wat is het ‘instroomadvies’ voor Zwangerfit PARTNER?
Wij adviseren voor deze training om deel te nemen tussen de 24 en 36 weken van de zwangerschap

Wat is het ‘instroomadvies’ voor FITSTART?
Wij adviseren voor deze training om in te stromen vanaf 8 weken na de bevalling of vanaf ieder gewenst moment na deze 8 weken. Start op het moment dat het goed voelt voor jou!

Welke trainingen en welk bedrag wordt vergoed door mijn zorgverzekeraar?
Dit wisselt per verzekering/gekozen modules van je zorgverzekering. Het is raadzaam om de polisvoorwaarden te checken of neem contact op met je zorgverzekeraar.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden?
Uiterlijk 1 dag voor aanvang van de training dient het totaalbedrag over te zijn gemaakt door middel van een betaalverzoek via whatsapp of een bankoverschrijving. Na aanmelding ontvang je hierover meer informatie.

Kan ik een gemiste les inhalen?
In overleg is het mogelijk om een gemiste les van de Zwangerfit COMPLETE training in te halen bij een andere groep. Neem voor het inhalen bij andere trainingen gerust contact op.

Wat is de geldigheidsduur van een Zwangerfit CONTINU abonnement?
Een Zwangerfit CONTINU abonnement (10 strippen) is geldig tot 12 maanden na de bevalling. Mocht het niet gelukt zijn om alle strippen voor de bevalling op te maken zijn deze vanaf 8 weken na de bevalling in te zetten als FITSTART lessen

Wat is de geldigheidsduur van een FITSTART abonnement?
Een FITSTART abonnement (10 strippen) is 6 maanden geldig.

Mis je informatie over bepaalde onderwerpen of heb je andere vragen neem dan contact met ons op via info@moreformoms.nl. Wij doen graag aan kwaliteitsverbetering om je in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn!