Ik ben Renate, 40 jaar, getrouwd met Ruud en wij hebben twee kinderen. Ik ben sinds 2002 fysiotherapeut en na een reis naar Zuid-Amerika maatschapslid van een praktijk in Den Haag, maar ik woon in Noordwijk. Ik heb de opleiding tot ZwangerFitdocent na de geboorte van onze oudste gedaan en heb het verschil ervaren tussen een bevalling met minder en een bevalling met meer kennis. Wereld van verschil! 

Dit ben ik in 5 woorden

sportief * enthousiast * gek op lachen * open * nuchter.

Guilty pleasure

Chocolade!! 

Ik heb een hekel aan

Oneerlijkheid

Waarom ik More for Moms docent ben

Zoals hierboven al beschreven heb ik zelf het belang van informatie ervaren, maar ik draag graag het belang van op de juiste manier bewegen uit. Als fysiotherapeut is dat een groot deel van mijn werk en ik vind het wellicht nog leuker om meer aan de preventieve kant te zitten. Bewegen heeft zoveel voordelen voor moeder en kind! Daarnaast is de samenwerking met Sandra en Mirjam super!

Hier word ik gelukkig van

sporten * mooie natuur * blije kindjes * gezellige avondjes met mijn man en/of vrienden

4 persoonlijke tips die ik je mee wil geven tijdens de zwangerschap, de bevalling, de kraamweek en het moederschap

Zwangerschap: neem je rust wanneer je dat nodig hebt. Ik zie dat enorm veel vrouwen dit wel horen maar niet tot zich door laten dringen. Je bent óók stoer en sterk als je hier aan toegeeft 🙂

Bevalling; ontspanning is everything. I know, je hebt pijn maar wanneer je tóch ontspanning kunt vinden, zal de bevalling het meest soepel verlopen.

Kraamweek; geniet! En laat je verzorgen! Maar écht…

Moederschap: is life changing. Het is fantastisch en ook pittig. Geniet van alle mooie momenten, maar besef ook dat het normaal is om het soms pittig te vinden.