More about Mirjam

Mijn naam is Mirjam de Visser en ik woon in Noordwijk. Nadat ik sinds mijn 22e als algemeen fysiotherapeut aan het werk ben geweest, besloot ik de master opleiding Bekkenfysiotherapie te volgen. In 2010 kon ik mijn eigen gespecialiseerde  praktijk starten, de jongste van mijn 3 kinderen ging toen naar de basisschool dus had ik meer tijd en was ik klaar voor veranderingen.

Na 3 jaar opleiding en een groeiend aantal cliënten heb ik in mijn collega Ida Hoogeveen een fijne maat gevonden. Sinds 2016 heten wij dan ook een maatschap en heet de praktijk PelviPlus; Pelvi voor het woord pelvis (=bekken) en Plus staat voor alles wat daaraan vast hangt;-)

Ik ben moeder van 3 kinderen en maak naast het werk tijd om zelf te sporten, cursussen te volgen en leuke dingen te doen met familie en vrienden

Dit ben ik in 5 woorden

Ambitieus * Ondernemend * Vastbijten * Eigenzinnig * Enthousiast

Guilty pleasure

Cheesecake

Ik heb een hekel aan

Te laat komen

Waarom ik More for Moms docent ben

Zwangeren vormen een grote groep in ons cliëntenbestand. De voorlichting die ik tijdens de individuele behandelingen geef draag ik graag uit naar de groepen van de zwangerfitlessen. Daarbij leer je over je bekkenbodem.

De bekkenbodem krijgt het meest voor z’n kiezen door zwangerschap en bevalling. Superleuk om een bijdrage te leveren aan kwaliteit van zorg!

Hier word ik gelukkig van

Mijn familie * Zon * Skiën * Varen *Lang natafelen

4 persoonlijke tips die ik je mee wil geven tijdens de zwangerschap, de bevalling, de kraamweek en het moederschap!

Neem tijd om te herstellen! Iedereen is uniek en heeft zijn eigen ervaring en achtergrond. Te snel willen doen alsof ‘alles’ weer kan en het lijf weer back in shape ‘moet’ zijn is niet verstandig! Wij zijn streng op het gebied van sporten na de zwangerschap; de eerste 9 maanden niet springen of rennen…Wij zijn erg blij dat wij vrouwen weer vertrouwen en inzicht kunnen geven na de bevalling in ‘hoe sterk de bekkenbodem is’. Die vormt jouw basis en jij bent zo sterk als jouw bekkenbodem is!