Na de bevalling ontstaat meestal weer de behoefte om te gaan sporten. We krijgen regelmatig de vraag; Wanneer mag ik weer beginnen met sporten? Welke sporten kan ik nu eigenlijk beter wel en beter niet doen?

Buiten dat we deze vragen voor je kunnen beantwoorden leren we je op een veilige manier te trainen en (spier-)conditie op te bouwen. Daarnaast leren we je waar je op kunt letten tijdens het trainen, hoe je klachten voorkomt, hoe je klachten herkent en hoe je je training aan kunt passen!

Er wordt in deze training veel aandacht besteed aan het herstel van de bekkenbodem en diastaseregressie.

Als je op zoek bent naar een tussentijdse sport/training om uiteindelijk je beoogde sportactiviteiten weer op te kunnen pakken is FITSTART zeker iets voor jou!

More information

  • Start op het moment dat het goed voelt voor jou.
  • De oefeningen worden op maat en met legio alternatieven aangeboden.
  • Iedere maandag van 20.00 tot 21.00 uur in sporthal de Regenboog Noordwijkerhout

More service

  • Al het materiaal dat je nodig hebt tijdens de training stellen wij beschikbaar voor gebruik. Het staat je uiteraard vrij om een eigen matje en/of trainingsmateriaal mee te nemen.

More value

  • Je krijgt aangeleerd hoe je verschillende oefeningen aan kunt passen aan je eigen niveau zodat je veilig kunt (opbouwen met) trainen
  • Je traint uitsluitend met jonge moeders die recent bevallen zijn. Er is veel herkenning, begrip en vooral gezelligheid! Dit neemt in veel gevallen een drempel weg om weer een start te maken met sporten.